Загварын орон зай : нэгим хэлж өгч тус болооч хө

нэгим хэлж өгч тус болооч хө

тахианы махыг дукопонд хийж шарахдаа хир удаан ямар градусаар, яаж болгодын?
start=-40 , cViewSize=50 , cPageCount=1

10 сэтгэгдэл:

null
13

мээдкү хэх.. хайхаар гарч иркү байна уу

.

би час мэдкү, зүэр л плиткан дээр л шараад хаячдышд

1. (зочин)

sain duhovok-nd bol 20-30 min l bolno doo ghdee dunduur ni solij selgej tavival juger shuu tged shargaltaad goi dugarad irher ni l avjih

Блогийн нийтлэгчийн нэр

гүүглээс хаачикээч ;)

Жулиа

цЭНХЭР ШУВУУ: Харин тодорхой юм гарч ирдгүйээ
Цэг: Хаха хоёулаа таарч дээ. Минийчас сая залхуу хүрээд плиткан дээрээ шарцан. Яадын
Нэг: Өө зө баярлалаа хө. Дараа нь туршиж үзнээ
Зүрхний цэцэг: ХАйсөөн. Тэвчээргүй над бол олж харагдкүйм бээлээ

naran (зочин)

180 градуст бараг 1 цаг гаран л жигнэнэ дээ. 40-өөд минут жигнээд нэг талыг нь эргүүлнэ, эсвэл гарсан шөлнөөс нь халбагадаж дээгүүр нь асгана. Тэгээд болсон үгүйг мэдэхийн тулд шүдний чигчлүүрээр хатгахад ягаан шүүс гарч байвал шал түүхий гэсэн үг.

naran (зочин)

Минийх бараг 2 цаг болсон санагдаад байна. Би ингэж аймаар уддаг юмуу ер нь юу болоод байнаа гээд л бодоод байсан.

moogii (зочин)

gal-togoond.blogspot.com luu or tend goy goy yumnuud blee gehdee bi deer ued l orj bsiin odooo ch gsn bgaa bhoo

***ЛуНа***

аа мэдкү мэдкү...
яаар ч чухал асуудиймдээ...кккк

Жулиа

Наран: Их баярлалаа. Сайн гэрийн эзэгтэй нараас ч сурах юм гүээ мөн их байна даа
Мөөгий: Баярлалаа хө. Би хоолны блогуудаар зочлох жигтэйхэн дуртай гэж
Луна: Хэхэ. Харин ч ихээ даруухнаар асуужийхад

Сэтгэгдэл үлдээх



(нийтэд харагдахгүй)

(оруулах албагүй)
(HTML синтакс зөвшөөрөгдөөгүй)


(Зурган дээрх тоог оруулна уу)


Загвар хөрвүүлсэн Жулиа - Header Image by DaPino Graphics
This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates